Kayıt işlemine başlamak için;

www.pearsonmylab.com adresine gidiniz.

Register bölümü altında bulunan Student butonuna tıklayınız.

Not: Kayıt işlemi her bir erişim kodu için bir kez yapılmaktadır.

Açılan sayfada belirtildiği gibi hesabınızı oluşturabilmek için 3 şeye ihtiyacınız bulunmaktadır.

Geçerli bir email adresi, ders eğitmeninizin paylaştığı MyLab ders kodu (Course ID) ve kitabınıza ait erişim kodu (access code). Bunlarıı edindikten sonra OK! Register Now butonuna tıklayınız.

Açılan sayfada ders eğitmeninizin paylaşmış olduğu Course ID'yi giriniz ve Continue butonuna tıklayınız.

Dersinize erişim sağlayabilmek için iki farklı yöntem bulunmaktadır. Hesap oluşturmak veya Oturum açmak.

  • Hesap Oluşturmak

Eğer daha önceden bir MyLab hesabınız yoksa, ekranın sağ tarafında bulunan Create butonunu tıklayarak devam edebilirsiniz. Bu şekilde, yeni bir kullanıcı adı ve şifre oluşturabilirsiniz.

Bu sayfada kişisel bilgilerinizi yazmanız gerekmektedir. Email Address alanına, varsa okul uzantılı mail adresinizi yazınız. Bir Kullanıcı adı ve Şifre belirleyiniz.

Belirleyeceğiniz şifre, en az 8 karakterli olmalı ve en az bir buyuk harf, bir kucuk harf ile bir rakam içermeli. Adınız ve Soyadınızı yazdıktan sonra güvenlik sorusunu ve cevabını belirleyiniz.

Bilgilerinizi doldurduktan sonra Kullanıcı Lisans Sözleşmesini kabul etmek için I accept the license agreement seçeneğini işaretleyiniz.

Tüm gerekli alanları doldurduktan sonra Create Account butonuna basınız.

  • Oturum Açmak

Eğer daha önceden bir MyLab hesabınız varsa, ekranın sol tarafında bulunan kullanıcı adı ve şifre alanlarını doldurup Sign In butonuna tıklayınız. Bu yöntemle daha önceden oluşturmuş olduğunuz hesaba yeni bir erişim kodu ekleyerek, tüm erişim kodlarınızı tek bir kullanıcı adı ve şifre ile kullanabilirsiniz. Bir hesabınız olmasına rağmen, bilgilerini hatırlamıyorsanız, Forgot your username or password? bağlantısını tıklayarak, önceki hesabınız için yeni bir şifre oluşturabilirsiniz.

Dersinizin kayıt işlemini tamamlamak için Access Code butonuna tıklayınız.

Bu sayfada ders kitabınıza ait Erişim Kodunuzu (Access Code) girmeniz gerekmektedir. Girdikten sonra Finish butonuna tıklayınız. Erişim kodu yalnızca Latin alfabesi karakterlerinden oluşur. İçinde rakam veya Türkçe karakter bulunmaz.